Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login
Επιλέξτε γλώσσα
Επιλέξτε Κατηγορία Επαγγελματία ΥγείαςΠοιοι Είμαστε

Το FindYourDoctor.gr είναι ένας εξειδικευμένος ηλεκτρονικός κατάλογος των επαγγελματιών υγείας, που αξιοποιεί μερικά από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία της πληροφορικής και του διαδικτύου, αλλά και μερικές από τις πλέον κλασσικές μεθόδους marketing και προώθησης προϊόντων, με στόχο να βοηθήσει τον ασθενή (περιηγητή του ιστοχώρου και χρήστη του καταλόγου) να βρει γρήγορα και με ελάχιστο κόπο, τον κατάλληλο επαγγελματία υγείας (συνδρομητή) που χρειάζεται.

Το FindYourDoctor.gr αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικές επιστημονικές καταβολές, που δραστηριοποιούνται τόσο στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας όσο και της πληροφορικής και φυσικά στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων. Κοινό χαρακτηριστικών όλων των μετόχων ήταν ότι κάποια στιγμή βρέθηκαν από την πλευρά του ασθενή, αναζητώντας πληροφορίες, που όμως δύσκολα ήταν άμεσα διαθέσιμες. Το FindYourDoctorInCrete.gr έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που ήταν ασθενείς για εσένα που μπορεί να ασθενείς.

Η μητρική εταιρεία έχει ως έδρα την Αθήνα, ενώ σε περιφερειακό επίπεδο χρησιμοποιεί τοπικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται επίσης σε αντίστοιχα αντικείμενα.

Το επενδυτικό πλάνο του FindYourDoctor.gr έχει 12μηνο προγραμματισμό. Στο τέλος της περιόδου αυτής θα έχουν λειτουργήσει όλες οι δομές και τα συστήματα που αναφέρονται στον παρόντα ιστοχώρο.